Update

Asså Reine idag, kändes på riktigt som om jag satt på en häst som var riden i flera år. Han var hur fin, lydig o harmonisk som helst. Stannar med hjälp av sitsen, sänker huvudet och jobbar ordentligt utan att jag knappt har någon kontakt i tygeln, red på en hand hela tiden utom när vi galopperade dessutom gjorde han några riktigt fina byten idag. Blessed!

Dagen imorgon då? Tänkte gå upp ganska tidigt så stallet kan vara klart runt 12 sen ska jag, min bror och mamma och plocka jordgubbar, supermysigt. Sen antar jag att det är ganska mycket att fixa med jordgubbarna, de ska frysas in osv.

Lite uppdatering bara, har inte så många inläggsidéer. Trodde det skulle va ganska kul o blogga men då upptäcker man bara hur ointressant liv man egentligen har hahaha, men men har några idéer iaf. :) Det händer typ ingenting i mitt liv just nu, vilket jag tycker är tråkigt då jag gillar att ha mycket att göra men jag får väl bara ta och gilla läget.

Nu ska jag skriva något inlägg och tidsinställa sen ska jag ut och springa en sväng, vill röra på mig och bli av med lite energi, ska jogga en längre runda har jag tänkt, mysigt väder också <3 sol.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>