2017, what should I say?

Detta året har verkligen varit upp och ner, detta är en kortfattad text av mitt 2017. Enjoy!

Det började helt lungt, red Reine varje dag och Jandi och Olympia varannan. Vi stod och trampade lite på samma ställe men inget särskilt med det. Skolan rullade på och så där. Vintern var ganska lugn men i mitten på mars så blev Olympia halt efter att vi hade hoppat och därmed blev det sista gången vi hoppade, någonsin. Här någonstans började Reine att utvecklas mer och mer, han blev ytterst känslig för både hand och skänkel och vi red ut själva. I April så var jag och Kakina hos Elfstands och hoppade en paj. Kort därefter var jag och Jandi på en trailclinic. Jag började också hoppa Reine lite smått medan Olympia inte bättrade sig. Under hela perioden Olympia var dålig så mådde jag inte heller helt 100 pga Olympia då men i slutet av maj blev jag rätt så glad eftersom vi hämtade hem Leo, min nya stjärna. Det var såklart väldigt roligt med ett nytt projekt. Reine var nu så gott som inriden och kunde grunderna. I mitten av Juni slutade skolan och ett långt sommarlov tog sin början, ett lov fyllt av hästar, sol och lite bad, vänner och annat roligt. Midsommar var fett bra med min vän Linnea. Jag och några kompisar var på Liseberg i slutet av juni vilket var väldigt kul. Olympia fick börja promeneras samt stretchas och masseras den 4 juli, samma dag som jag deltog i stommenhoppet med Reine. Sen hade jag ytterligare fler mysiga och roliga kvällar med bra människor. Leo gick från klarhet till klarhet efter en tids grundarbete. Jag var på både high chaparral och Hjo ko och fick inspiration från duktiga ryttare. Jag var på skara sommarland och så har jag varit på semester i Torslanda. Och i mitten av augusti satt jag på Olympia första gången efter hältan. Reine var helt otroligt fin under denna perioden som grädden på moset. Skolan började och med det också verkligheten. Men innan skolan började avslutade jag en underbar sommar med en helg på västkusten med min kompis Klara i deras stuga. Hösten rullade på och det var väl inget särskiljt som hände, var på  vandring med klassen och satte igång både Jandi och Olympia ordentligt. Reine var halt en vecka och vi hade en studiedag. Vi var på kryssning i början av oktober och Leo började verkligen utvecklas. Nu i december har jag också börjat jobba Reine från marken vilket han fixar galant. Just nu är allt bra och jag ska söka till gymnasiet om bara drygt ett par veckor.

2017 var ett jäkligt bra år trots allt. Jag är spänd på att se vad framtiden har att erbjuda.

Here we go, 2018!! Gott nytt år!

IMG_1722

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>