Andra ridturen på Lillen

Yes, rubriken stämmer. Idag red jag på Leo för andra gången. Jag har suttit på honom en gång i skogen – typ åkt häst- och så har jag bara suttit på honom lite i lekparken för ett par veckor sedan. I torsdags var första gången som jag red på riktigt alltså jag gav förslag om var vi skulle  och så, han var helt amazing. Han bryr sig knappt om att jag är där (på ett bra sätt såklart) och så behåller han sitt lugn och är helt enkelt otrolig. Idag red jag honom också som sagt och vi travade lite på en grusväg, jag finner inte ord för honom. Jag tycker verklien det är så roligt att rida in och utbilda hästar. Jag kommer ihåg att jag tyckte det när jag fortsatte inridningen och utbildade Reine förra vintern. Så roligt att se när hästarna går från klarhet till klarhet och utvecklas så mycket.

Just nu rids han i en allroundsadel vanlig engelsk och Jandis sidepull. Sadeln passar för tillfället då han är så liten men när han växer till sig hoppas jag att någon utan westersadlarna vi har ska passa. Tränset funkar men inte 100, ska kolla om jag kan hitta något annat tills nästa gång han rids imorgon.

20A589D6-55F2-4BBA-8097-D20A618CB7C55D77DACC-80B2-4B47-BACD-3E02A9FDDAE5

Något som inte är lika positivt är vädret. De senaste veckorna och månaderna har det kommit så himla mycket nederbörd och så har det varit jättelerigt och blött. Sen frös det på för en vecka sen eller så och då blev allt stenhårt och knögligt att gå på och våra hästar som inte har skor är extra känsliga för det. Kan ju säga att det inte blir varken långa eller intensiva pass nu. Men på…tisdag… kanske det skulle komma snö och det vore ju väldigt behövligt.

Idag var jag, min bror och pappa inne i stan en snabbis på förmiddagen. Vi var inne på jysk och jag köpte två fina kuddar, sen gickvi in på dollarstore där jag köpte lite bodylotion, sminkborttagningsservetter och sådant. Inte så intressant. Imorgon ska jag på barnkalas i Alingsås på fm och sen ska jag rida Reine och Jandi och sen blir det söndagsmys och så hoppas jag att jag kan hitta någon bra film att se.

A3D9A305-4D27-4C68-B27B-BA8EAA0F0E1E

Vill klippa en bit på mitt hår för det är så långt, senast klippte jag en dm men det blev typ ingen skillnad haha. Ska klippa mer nästa gång.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>