Back on track

Idag är jag extra glad, för det är freeedag!!! Dock har jag bara varit i skolan 2 dagar men skitsamma. Kryssningen var väldigt bra, god mat, sovmorgon och frukosten var det bästa på länge. Skönt att komma bort lite men nu är jag tillbaka in reality igen haha. Gymmade igår och tränade hemma idag, full fart.

Hästarna var iallafall fina idag och i onsdags. Reine har endast skrittats ett litet tag nu men idag reds han i alla gångarter i paddocken. Ska fortsätta att bara skritta ute i skogen för han är inte som jag vill ha honom. Gör om, gör rätt, vi försöker igen.

Nu sitter jag i sängen med mat i magen, nyduschad, men levande ljus och en Gustav. Ska skriva ett inlägg till sen blir det godnatt för jag ska upp tidigt imorgon, bara för att jag vill, och kan hihi.

DSC_1579

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>