Effektiv morgon/förmiddag

Var uppe redan halv 6 imorses, eller ah alarmet ringde då. Var faktiskt inte jätte trött men iallafall så åt jag frukost och sedan sprang jag en sväng, hälsade på kossor o gav dom klöverblommor för det tyckte dom om. Sen gick jag med Olympia, stretchade och masserade henne och sen fick alla komma in. Sen longerade jag Lilleman han fick gå över en blå plast och det tyckte han var lite läskigt i början men sen gick det bra. Jag skulle rida med en kompis halv 11 men när jag var klar med Lilleman var klockan bara strax innan 9 så jag red Kakina också, väldigt lungt med fokus på flytta framdel, bakdel, gå sidled, och backa, ja lite småsaker som är extremt viktigt och bygger grunden till det mesta.

Sen var klockan 10 så då började jag fixa Reine lite smått, sen vid halv 11 red vi en kort tur. Det var första gången hon red den hästen så det blev en lugn tur. När jag red Reine igår så var han så himla fin, harmonisk och lugn. Han har en tendens att gå ”lite” för fort i galoppen men igår kunde jag rida med lösa tyglar och han gick inte fortare än jag bad honom, duktig pålle.

Anyway nu ska jag äta lite lunch och sen tror jag att jag ska packa för vi ska bort en natt imorgon och på måndag (förhoppningsvis) ska jag, min bror och pappa bo i en stuga i Göteborg vid havet, mys.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>