Efter sol kommer regn + en rolig grej

Och inte lite regn heller utan en jävla massa regn, så jag har inte ridit idag utan bara fixat massor i stallet, longerat Reine, stretchat honom och lite sådant.

I veckan har vi 4 np två i franska och två i engelska, hade hörförståelse franska i måndags och det gick ganska bra tycker jag, stolt över mig själv eftersom att franska är som kinesiska. Idag hade vi engelska hör och läsförståelse, det tog hela förmiddagen så jag var helt slut sen. På fredag är vi iaf lediga och veckan därpå så är vi lediga mån och tis så det blir en väldigt lång helg och jag har inget planerat, så så skönt med ledighet.

Madde och Emilie har tillgång till ett 18 boxars stall på andra sidan vägen där de bor och där brukar de ha ston på betäckning på våren. Eftersom att jag kommer att vara där en del i sommar och hjälpa till så kommer jag att ta med mig Lillen och Reine, det tror jag kommer bli väldigt lärorikt och nyttigt för både mig och hästarna. Så ser planen ut nu men allt kan ju ändra sig. Men jag hoppas på det, fatta va kul.

16D5B6EE-5D09-43BC-AFB7-9D2EA7C81849DC6DB89E-5957-4492-B5EA-37EC2055D45C

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>