En rolig nyhet

Det är faktiskt så att idag så ska jag åka till vårgårda till en dam som har 13 westernhästar och hjälpa henne med stallsysslorna (eftersom att personen som brukar gör det är ledig) och förhoppningsvis få rida lite. Hon har ett relativt stort namn inom westernsporten i Sverige så detta är verkligen en möjlighet för mig. Hon sa också att om det funkar bra vill hon att jag ska hjälpa henne att rida in unghästar i sommar, hur kul? Älskar att rida in hästar. Anyway, jag ska bo där hos henne i några dagar och jag tror att det blir roligt och lärorikt.

B3FD26C5-F64F-4E46-BF18-F95127309D2781D4C350-C748-4BC3-92D1-36B1FB79DB58

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>