Feling good

Idag har jag och min kära ponny genomfört vårt första riktiga pass på typ 4 (?) månader. Igår longerade jag henne bara men idag arbetade vi lite också (från marken). Jobbade mycket med att hon skulle trampa under sig ordentligt mixat med löst arbete och en nypa lydnad. Och ponny skötte sig utmärkt, det är verkligen en skillnad mellan att jobba med Olympia och Leo. Han är ju bara nybörjare så det är skönt att få jobba med en häst som är mycket kvickare, känsligare och är mycket noggrannare med att jag gör rätt.

Enda sen Olympia blev bra igen har jag känt en lättnad och jag mår sååå mycket bättre, känner mig stark, glad och redo för vad än livet har att erbjuda. Jag och hon, jag och min bästa vän vi klarar allt.

Imorgon ska jag rida lilla Grå igen, fixa mina hästar och sen ska vi åka och kolla på ny hjälm till mig för min är trasig hehe.. Skulle hemskt gärna vilja ha en Samsheild men mitt bankkonto hånskrattar åt mig om jag börjar fundera på det, haha. Jag tror att jag ska köpa en Charles Owen, svart ”mocka” typ och antingen guld eller silverglitter. Var inne på att jag ville ha en med guld från början men sen tänkte jag att det var mer passande med silver då allt på hästens grejer är silver. Ska kolla vad dom har där, jag kanske bestämmer mig för en med svart glitter, de får jag se där och då. Ska inte köpa hjälm imorgon eftersom jag behöver få lite pengar först men vi ska kolla storlekar och om jag tycker hjälmen är bekväm.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>