Första avramlingen på leo

Nu sitter jag i min säng och har det gött, ska kolla på en film eller något för jag har redan varit ute och ridit 3 hästar. Jandi red jag igenom ordentligt på ridbanan, Reine reds ut och Leo jobbades från maken i paddocken. Igår så red jag nämligen ut Leo, egentligen inga konstigheter, det har vi gjort förut. Så red vi en runda och ungefär i mitten utav rundan så låg det några stora cementrör typ bredvid vägen där vi var tvungna att gå. Leo tittar ganska mycket på dom men gör ingenting, sen när vi nästan är förbi så flyger han åt sidan, vilket jag inte var beredd på så jag hade ju inte en suck. Efter/samtidigt som han flyger åt sidan så bockar han eftersom att jag var i sådan obalans så jag flyger i backen efter 2 bockningar kanske och det enda jag hinner tänka innan är: detta kommer göra ont. Det gjorde det också och huvudet tog största smällen, ett fall från ca 2 meter rakt ner i en stenkross-väg. Som tur är har jag hjälm på mig, för jag hör hur hjälmen bara pang mot stenarna när jag landar. Sen haltar jag bort mot Leo som står några meter bort och som tur var inte hade sprungit hem. Sen klappar jag honom och talar om för honom hur duktig han är och sen går vi och tittar på det läskiga för att sedan rida vidare igen.

Jag kommer hålla kvar i min åsikt om hjälmanvändande som ni kan läsa HÄR. Men jag kommer att fortsätta rida Leo med hjälm ett bra tag till och det hade jag även tänkt göra innan jag trillade av. Och självklart ska jag köpa en ny hjälm, jag kommer inte rida med den som jag slog i stenarna dessutom är den helt repig. Så summan av kardemumman är att ha hjälm när ni rider en ”opålitlig” häst för om jag inte skulle haft hjälm när jag slog i huvudet vill jag inte ens veta hur det kunde slutat. Ps ridning är inte gulligt ds.

IMG_1939

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>