Frisk Reine

16 dagar kvar av grundskolan innan jag börjar gymnasiet, det är så sjukt så det finns inte. Jag har sedan länge känt att jag varit klar i skolan jag går på nu, enda sen i vintras har jag känt att jag vill skippa resten av skolan och bara börja mitt nya liv direkt. Men det har ju såklart inte gått, 20 nationella prov har jag tagit mig igenom och nu är det äntligen över.

Nu sitter jag på balkongen under en halvt molnig himmel = perfekt ridväder. Jag ska ta och skriva ihop några inlägg som jag kan tidsinställa, bland annat fortsättningen på hästens form och mina planer med hästarna framöver.

Ikväll ska jag och mamma rida och innan dess ska jag försöka hinna rida några andra också.Planen är att rida i paddocken. Red där med Reine igår och gjorde vårt första ordentliga pass efter hans hovböld som försvann i torsdags. Jätte skönt verkligen, nu är vi back at it again!

IMG_1447

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>