Fullt ös, medvetslös

Jag är HELT slut, trött i huvudet och med träningsvärk i benen sitter jag nu i sägen och ska snart sova. Kl 10 imorses hade jag hoppträning för vår granne och det gick bra men både jag och Reine är lite lata så både han och jag har träningsvärk. Först jobbade vi i galopp på fyrkantsspåret och volt sen hoppade vi en kort serie som slutade med en oxer de sista gångerna och Reine verkligen tog i med all kraft han hade för att komma över sen var han så trött att han inte visste vart han skulle ta vägen, han är såå söt lilla (stora) killen. <3

Sen åkte vi in till Ulricehamn för de hade nån dag idag som hette ”smaka på Ulricehamn” och där var det olika lokala företag osv som höll till i kommunen. Det var SÅ mycket folk där, det gick knappt att komma fram på gågatan haha. Fyndade en svart polotröja också, har en i mörkgrön redan som jag gillar väldigt mycket så jag tänkte – varför inte en svart också?

Sen åkte vi till det årliga mopperacet som arrangeras ganska nära oss. Det var kul. Sen runt halv 5 åkte vi hem och då gick jag direkt ut i stallet och gick med Olympia och Leo, masserade och stretchade Olympia, mockade o det vanliga, sen så red jag Jandi och han bjöd på en suprise idag och skötte sig riktigt bra. Visst han hade sina idéer men var öppen för andra förslag vilket han inte varit innan. Vi galopperade full fart på en äng och det tyckte han var jätte roligt, guldstjärna till honom idag.

IMG_3382

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>