GHS var awesome

Helt klart, jättevärt att åka dit! Hade en superbra dag med två kompisar, och det var kul att gå på mässan, kolla tävlingarna, mässpaddocken osv. Även om jag kände mig lite felplacerad haha. Vi var där i torsdags och vi kom inte hem jättesent så jag gick till skolan nästa dag och igår var jag så trött så jag somnade vid 22 och sov till 10 idag, ops..

Idag är det sol ute och jag ska åka till mamma sen för att rida. Igår så red jag förresten Reine i halsring på ridbanan och jäklar vad han var känslig för den. Oftast behövde jag inte använda den ens och red bara med kroppsspråket, skänklarna och rösten, han är så otrolig!

94058AD8-F322-44D6-9C81-B0EFE561614B

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>