Godmorgon söndag

DSC_1674

Planen för idag är bara att fixa hästarna typ, ska försöka göra lite nytta också och kanske träna med. Igår red jag Reine på åkern där det inte var så mycket snö och han var så fin. Han börjar kunna gå i form på hängande tygel i skritt och lite trav mellan varven. För jag vill ha så lite kontakt med tygeln som det bara går. Reine ska ridas idag med, ut en sväng. Jandi och Leo ska få hitta på något med och kanske Kakis.

Den 1 maj ska jag och Reine iväg och hoppa en p&j hos Elfstrands om paddocken hinner bli ridbar och vi hinner hoppa lite innan dess vill säga. Dessutom har jag bestämt mig för att ta med både Reine och Leo till stommenhoppet i år. Leo får bara fjanta runt och träna sig på att vara hemifrån och Reine tänker jag försöka få till en bra runda med.

Jag hoppas att vi kan åka iväg med Reine till ridhuset någon gång framöver för att vi ska få till lite ridning på ett bra underlag, även om Reine verkar ha vilat i form genom uteritter och skrittarbete under vintern.

DSC_1539

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>