Halt Reine och GHS?

Godmorgon, jättemysigt väder idag. Sol och snö, me like!

81FECB21-63C7-4553-98F2-073DF737C195

Jag vakande för ett par timmar sedan och sen har jag bara ätit frukost och duschat och läst i min bok. Så snart mitt hår har torkat ska jag gå ut och åka på isen med barnen och sen ska jag till stallet. Vet inte riktigt vad jag ska göra men det löser sig. Reine som har varit halt några dagar såg bra ut igår så imorgon kanske jag rider honom och bara jobbar från marken idag eller tar en promenad. Trodde först det var en hovböld han hade fått men eftersom hältan försvann så snabbt antar jag att han bara sträckt sig eller liknande.

5631093E-4DD5-4726-B7DD-DD526E2D2403

Just det! Jag och Lillen galopperade för första gången fredags och han skötte sig galant! Duktig kille.

För övrigt ska jag till GHS på torsdagen med två vänner och det ska bli kul att åka dit med dem. Jag brukar inte åka på sådant och så har jag lite för dåligt tålamod för att sitta och kolla på tävlingar men det ska nog bli roligt ändå och jag ser fram emot det.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>