Hästsporten är inte glamorös.

Hästar och hästsporten har för mig alltid handlat om att slita, träna och ha kul, stallet ska inte vara renare än ens hem och hästarna behöver inte skina 365 dagar om året. Låt hästen få vara häst och leva life. Det är ingen glamorös sport vi sysslar med. När jag går ut till stallet är jag beredd på att svettas, smutsa ner tröjan och få skit under naglarna. Det går inte alltid bra för mig, det är inte alltid en dans på rosor men det är det värt. Jag offrar en stor del av min tid för att få va med mina hästar och jag ångrar inte en sekund för jag har så himla kul varje dag. Det SKA vara kul för om det inte är det spelar det ingen roll hur mycket märkesgrejer du har.

Bilderna på instagram visar glänsande hästar, nya ridkläder, svindyra hjälmar och ryttare som är fullt sminkade. Det är fel, det finns säkert undantag, men komigen dra på dig de skitiga ridbyxorna, den välanvända tjocktröjan, sätt upp håret i en slarvig tofs and go and do your thing. Och om du inte rider så ta på dig vad fan du vill och ge 100% för det du brinner för.

DSC_1644

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>