Helt slut

Ja, julafton erbjöd massor med mat, tv tittande, en mystur på Reine, paketöppning, finkläder och familj. Min kära storebror och hans fru + deras två (snart 3 :) barn kom ner dan innan julafton och åkte hem idag. Jag hade en vanlig jul kan man väl kalla det, vi åker inte iväg någonstans utan firar hemma. Och jag har ätit såååå mycket mat och godis vilket gör att jag mår skit nu, hehe. Känner mig helt slö i kroppen och får alltid en stark ångerkänsla när jag ätit mycket godis även idag, dagen efter.

B394AC30-82AF-426A-933A-237E49606ABC

Men men, det får man ta. Julafton är bara en gång om året. Trevligt var det iallafall med god mat och mycket skratt.

Idag gick jag en sväng med Lillen som förövrigt har blivit jättebra på att vara själv nu, förut gnäggade han massor men nu för tiden gnäggar han ingenting och är helt lugn själv. Roligt att se att han utvecklas. Reine skrittades ut och Olympia och jag red en tur senare på kvällen samt så fick hon masseras och stretchas, viktigt för att få hållbara hästar och speciellt Olympia. Hästarna som rids med jämna mellanrum brukar jag stretcha och massera ibland, det är ofta beroende av hur tight schemat är men försöker ändå göra det relativt ofta på Olympia, Reine och ibland Jandi.

C7D128EC-0FFE-44A2-801D-D1E7E8E44995

När jag kom in så körde jag ett riktigt bra träningspass, 10 min mage, 10 min armar, 10 min ben och 10 min rumpa och det var så jävla gött. 50 min blev den inkl vila och sen var jag välförtjänt en dusch och nu sitter jag här och knappar på datorn. Imorgon åker jag till en utav mammas kompisar och ska sova hos henne eftersom vi på onsdag ska till Göteborg och shoppa på mellandagsrean, ska köpa kläder till nyår och lite sådant. Resten av veckan blir väl lugn utöver nyår. Snart 2018 och då fyller jag 16, vilket innebär att jag får börja köra bil. Hur ska det gå?

Nu ska jag iallafall slänga ihop ett inlägg och summera 2017, hörs!

46BFCBD2-E2F5-4ABB-AAF9-D957E43EFC79

För ett år sen togs denna bilden av en överlycklig Alicia, helt sinnes vad han – okej jag menar vi – har utvecklats. Älsklingshäst!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>