jag har det andra drömmer om

Det var faktiskt längesen jag hade en sådan här bara allmänt bra dag i stallet. Började med att lastträna Lillen och det fixade han utmärkt, gick till o med på själv några gånger. Sedan lasttränade jag Jandi, lite knepig och vill ej gå på med bakbenen på rampen men efter lite om och men så gjorde han det utan att jag typ ens bad om det så då fick han massor med beröm. Sen red vi ut en sväng han och jag, galopperade på en stor åker i det underbara vädret och han skötte sig väldigt bra, något stark men inte så illa. Sen gick jag Olympia ut i skogen och tog en fika – vet inte om detta är normalt men vi behöver kvalitetstid ibland – och det var väldigt mysigt, underskatta inte en fikapaus med din busponny! Reine fick bara lasttränas lite idag, han går på men är lite stressad i transporten så vi jobbar med att avdramatisera situationen och att han ska bli lugnare. Reine har gått tre längre rundor de senaste dagarna så idag fick han ju somsagt bara lasttränas och imorgon blir det jogg på åkern.

08B1DBED-3513-4EBA-B82F-A5F14BE8033447EE2A33-B1D7-4DAB-A343-A291DCB53A9D

Oftast när jag är i stallet går allt per automatik, jag vet vad jag ska göra och så gör jag det. Samma sak varje dag men idag stannade jag upp och bara tänkte ett ögonblick på allt jag har. Jag har för fasiken 6 hästar, ett fräscht stall och en ridbana utanför min ytterdörr och dem har jag tillgång till varje dag 24 timmar om dygnet. Jag tänker på alla som kanske drömmer om det som är en självklarhet för mig, jag måste verkligen börja uppskatta det jag har mer. Njuta av att borsta hästar och fixa i stallet eftersom det är så många som vill ha det jag har.

39de634d-cffe-4264-b022-6594984c8e97

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>