Leo och kossorna

Leo och jag var på koträning igår, hans första och min första för säsongen. Han skötte sig bra även om det blev lite för mycket för honom ibland när kakis inte var vid hans sida, men han var så modig och jag är väldigt dtolt över honom.

14CBA119-5511-4CB8-B84E-9B2BE06B29C4

Det känns som denna dagen gått fort, vaknade vid 9, åt frukost och sen gav jag mig ut i stallet för tt städa och fixa innan Leah, min systerdotter och Oliver, min systerson kommer imorgon. Red Leo på ridbanan på kvällen med Nora och Centa och han var pigg och ganska stabil får jag nog säga, det börjar bli lite ridhäst av honom nu.

Planerna för veckan är väl att jag ska spendera mycket tid i stallet med Leah, påfredag ska vi till high chaparral o kolla tävligar vilket jag är så taggad på och sen åker Leah och Oliver på söndag och på måndag drar jag till madde o emmi med Reine om han har hunnit bli bättre. Idag var han iaf inte halt i skrittenså jag hoppas att det bara är en sträckning eller vrickning.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>