Lillen allergisk

Nu har jag och min kompis Nora solat och badat lite grann  på eftermiddagen. Innan dess så var jag ute och sprang i morses och sen har jag inte gjort så mycket mer än att handla till en tårta som jag ska göra till mamma och så har jag köpt blommor till henne, för det är ju mors dag imorgon.

Reine red jag igår på gräsbanan och han var fin men lite pigg. Vi jobbade mycket på liten volt i galopp och att få med yttersidan och han blev väldigt svettig, lille gubben. Så jag spolade av honom sen och så gick han och rullade i sin box med nytt rent spån.

IMG_1751

Nu har vi haft endast spån i boxarna när vi inte kunnat få tag på halm och det är så jäkla jobbigt att mocka i. Det har ingen uppsugningsförmåga och bara åker runt överallt. Vi brukar ha torv/torvmix och halm ovanpå det och det funkar utmärkt. Dessutom är spån inte det optimala för Leo för jag tror han är allergisk mot det.. han har sedan halmen tog slut fått utslag som ser ut som små myggbett på fronten. Det kliar inte eller något sådant men har inte velat rida honom då jag var rädd att sadeln skulle skava. Först misstänkte vi pollen men det känns mer logiskt med spån och det är lättare att återgälda än pollen dessutom.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>