Mål med hösten

Ska jag vara ärlig ska det bli så skönt att börja skolan igen, back to reality och tillbaka till rutiner. Jag älskar att ha rutiner. Man har levt i nån jäkla drömvärld nu i sommar, ledigt i 9 veckor är inte dåligt. Jag längtar till hösteftermiddagar i stallet, men INTE tiden då det blir mörkt före man ens kommit hem och allt är fruset. Men ändå när man har vinterjacka, hästarna har precis kommit in o äter hö, löven är i alla möjliga orangea toner och solens sista strålar värmer.

Men höstens mål var det inlägget skulle handla om.
* Med Reine vill jag att den kortare galoppen och bytena ska sitta innan ridbanan fryser och det blir rida ut/ på åkrar i en tid. Man kan göra mycket i skogen också men just byten är lite svårare när han inte kan byta på rakt spår.
* Vill också få en bättre sits i hoppningen så vi ska hoppa lite också.
* Leo ska jag vara med mycket på ridbanan och jag vill börja jobba mer löst med honom.
* Sen vill jag att han ska bli säkrare själv ute i skogen och att han ska bli säkrare i sig själv liksom.

Det var nog mina mål jag kommer på just nu. Jag och hästarna ska träna och bli ännu bättre, jag är så taggad på hösten och nystart💪🏼IMG_1631

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>