Mina mål med Jandi

Jag tycker att jag och Jandi har kommit en bra bit på en lång väg och han är faktiskt väldigt rolig att rida just nu och i en väldigt bra form. Han är även en islandshäst och hans gångarter är inte helt 100, t.ex. så kommer han aldrig att kunna ha en bra takt i galoppen för hans kropp klarar inte det . Men som alltid har jag mål som jag någon gång vill och strävar efter att uppnå.

  • Stadigare skänkelvikning, han kan flytta för skänkel även om det inte var så längesen jag lärde in det men jag skulle vilja att han var rakare, stadigare och höll ett jämnare tempo i skänkelvikningarna.
  • Bli bättre på att hitta avstånd till bommar, han är en knepig häst Jandi och det krävs att man kommer helt perfekt för att det ska kännas bra men det ska vi absolut träna vidare på och bli bättre på.
  • Trava i ett lägre tempo, han kan samla ihop sig riktigt bra i galoppen men i traven är han gärna springig och orkar inte riktigt korta traven så mycket. Så vi ska styrketräna massor så att han kan klara av att ha en lugn trav.

DSC_1733

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>