nytt och fräscht

Mamma var jättesnäll igår och köpte stigbyglar, stigläder och ridstrumpor till mig igår på hööks. Till Jandis och Leos sadel, så nu ser det lite nyare och fräschare ut. Båda hästarna reds ut idag på förmiddagen. Skrittades ut bara för det är så varmt idag. Funderar på att rida Leo senare men jag får se om jag orkar det.

IMG_1737IMG_1735IMG_1770IMG_1771

Sen har jag bara solat och badat, sjukanmälde mig från skolan idag för annars skulle jag behöva vänta 5 timmar i skolan mellan mina två lektioner idag och de lektionerna var svenska och elevens val så jag kände att det inte var så värt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>