Reine utan träns

Idag har jag äntligen ridit Reine i halsring igen, jag har ridit han i det en gång innan bara för att testa men då behövde han lite mera träning om man säger så.. Iallafall så gick det jättebra idag, han var lydig och harmonisk :) Vi hoppade en kort serie som var bom, hinder, bom, hinder, bom för jag vill styrketräna honom mera. Imorgon ska han få klättra i små backar, för jag hoppas inte att han kommer ha så mycket träningsvärk imorgon eftersom jag stretchade honom idag. Lilleman jobbade jag lite kort med från marken, flytta framdel/bakdel, flytta ett ben i taget, gå på volt osv. Senare mot kvällen ska jag promenera och stretcha Olympia.

Jag har verkligen saknat och rida i halsring, Olympia var ju den enda jag kunde det på. Så jag hoppas att Reine ska funka att i halsring nu. En dag kanske han går att rida trackless men det får framtiden avgöra 😉 Halsring är det bästa huvudlaget enligt mig och jag märkte på Reine idag att han blev mycket lugnare då han kan vara lite i sin egen värld och Olympia som vanligtvis brukar vara ganska seg blir mycket piggare med halsring. Less is more.

Anyway så hade jag och mina tjejkompisar det väldigt mysigt igår, vi åt pizza, badade, grillade srores på en brygga och sov i tält <33

IMG_1901

IMG_1905

IMG_1921

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1913

IMG_1909

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>