sjukling och bättre olympia

Ja, hela min helg har jag varit sjuk. Ganska tråkigt att inte kunna rida och så har vanliga vardagssaker varit jobbigare att göra, men jag har levt på alvedon och bitit ihop. Idag kom jag ut en sväng på Reine i det mysiga vårvädret iallafall. Flätat svansar har jag också gjort samt de vanliga stallsysslorna i sin vanliga ordning. Hästarna har stått och njutit hela dagen idag, så söta. Reine börjar faktiskt blir riktigt bra på sin spanska skritt och han är jättenöjd och stolt.

IMG_1939

Olympia *peppar peppar* ser faktiskt mycket bättre ut nu vilket är såå skönt, hoppas verkligen att det kan släppa nu och vi kan gå promenader i vårsolen och busa tillsammans. Hon står fortfarande inne på nätterna men är ute mer och mer. Min lilla ponnyplutt. <3

Screenshot_2016-03-20-13-32-11

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>