Skola, hästar och inläggsförslag?

Alltså de senaste två veckorna har vi haft så mycket prov och inlämningar så att jag inte ens orkar räkna hur mycket det var, samt så gjorde jag alla mina muntliga nationella förra veckan, nu har vi ett matteprov på måndag och en gruppuppgift som är schemalagda och jag hoppas att fler lärare inte kommer med fler suprises. Alla muntliga nationella är iaf klara och det är såå skönt att ha det gjort.

Nu är det slutskrivet om skolan, hästarna då? Idag hoppade jag Reine och han var superfin verkligen, backade av och använde verkligen energin uppåt. Det har ju varit så himla dåligt underlag och så har jag inte orkat plocka fram hinder så hoppat har vi inte gjort på ett bra tag men han kan ändå den stjärnan. Vi var och lyssnade på en intressant föreläsning i torsdags om handlade om inlärning och jag fick massor av tips för att få upp energin på Leo. Jag jobbar med negativ förstärkning då jag till största delen inspireras av NH men idag testade jag positiv förstärkning när han gjorde rätt, jag använde lek som belöning och det funkade bra, han var mycket mer med mig på slutet, duktig! Olympia har jag inte ridit sen mitten på oktober eftersom jag känt att hon inte varit helt 100, har självklart aktiverat henne lika mycket och hon är absolut inte halt men nojjig som jag är vågar jag inte sitta på henne. Men igår red vi ut en sväng och hon var pigg och glad, mitt lyckopiller. Jandi är jätte halt på höger fram och vi antar att det är en hovböld då det bara är den som ter sig så, han tycker jätte synd om sig själv och så får han stå inne på nätterna tills det blivit bättre, hoppas det är kortvarigt.

Förresten, om det ens är någon som läser detta -vad vill ni läsa om? Förslag mottages gärna!

DSC_1539DSC_1540

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>