snö, pigg reine & nationella prov

Det är sant, snö. Ytterst lite men ändå snö. Det mesta försvann idag eftersom det var sol och så härligt väder. 5/6 hästar motionerade idag, började med Reine och han var pigg as usal när han inte är riden på ett tag för jag har inte ridit honom sen mån..söndags kanske? För det har varit sånt himla pissväder rent ut sagt, regn, blåst och kallt. Usch. Kakina red jag också ut tillsammans med en kompis, trevligt trevligt. Sist red jag Jandi och mamma och min bror gick med Leo och Olympia. Sen fixade jag ju såklart stallet men det är alltid inräknat. :)

Nästa vecka mån eller tis, ons och tors har jag muntliga nationella prov i engelska, matte och svenska och jag är INTE pepp eller nått. Svenskan och matten känner jag mig ändå ganska säker på men engelskan tror jag kommer bli lite svårare. Men äsch, jag resonerar som så att det får gå som det går. Det är bara muntliga än, hör, läs och skrivproven är i vår och då kommer mitt liv vara så kaos hehe.

Btw så var vi och hälsade på min framtida gymnasieskola i Borås i onsdags. För ja, jag är helt säker på att det är där jag vill gå. Så genuint snälla och glada människor där, jag älskar det. Jag är så glad, så lugn och bara allmänt lycklig just nu.

IMG_1100

 

sep -16…miss that

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>