Soligt värre

Åhh vad det har varit härligt väder igår OCH idag, sol och värme. ÄNTLIGEN och jag har solat. Känns inte som att sommaren är långt borta nu.

Anyway i måndags och onsdags hade jag np franska och i onsdags och idag hade vi np so, samhällskunskap blää. Nästa vecka är det mer franska och engelska och sen bara matten kvar, börjar iallafall se ljuset på andra sidan. Jag längtar tills man sitter ute och inte gör ett piss eller tittar film på lektionerna.

Jag har sån beslutsångest med skolavslutningskläder, har hittat några fina klänningar men jag har så höga krav så jag vet inte ens längre haha. Kläder till middagen har jag fixat redan, vår skola fixar en middag några dagar innan vi slutar för alla nior och jag ska ha på mig en långärmad spetsbody vit och en gammelrosa långkjol.

Hästarna rullar på typ, Reine hade slagit i sitt överben på ena fram i måndags så han stod inne ganska mycket och tyckte jättesynd om sig själv men jag var uppe redan igår så vi tappade inte så mycket på det. Men undrar om vi hinner träna tillräckligt för en paj på 1:a maj. Ska hoppa igen och dubbelkolla så att det inte var överbelastning eller något sådant som orsakade hältan.

B5DD4A06-D3A1-4302-9827-F454277E1432

Nu är det helg iallafall och i helgen ska jag jobba, åker halv 10 imorgon. Och idag på kvällen var jag med min kompis när hon red sin medryttarhäst och jag tränade dom lite, dom var jätteduktiga.

D4AB526E-A75A-4A5D-8437-B2B1C92F77DDE48CB8ED-854E-44CA-B432-1786577FDDA2

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>