Sommarlov

Godmorgon, nu har jag precis varit ute och fodrat jandi och Olympia som står i paddocken. I fredags fick vi sommarlov och det var både lyckligt och sorgligt. Lyckligt på grund utav ledigheten och att man får gå vidare i livet med ledsamt för att man är tvungen att lämna tryggheten och den fina klassen man spenderat nästan varje dag med i tre års tid. Det var jobbigt och många tårar föll men jag klarade det också.

Planerna för de kommande veckorna är många. På midsommar har jag inte en aning om vad som händer men det får jag se, sen på tis-sön nästa vecka kommer Leah, min systerdotter, och så ska jag lära henne rida så gott det går. Men det ska bli väldigt kul att få spendera tid med henne, det händer ju inte allt för ofta då hon bor i Skellefteå. På måndag den 2 juli ska jag och mamma slänga in Reine i transporten och dra ner honom till madde o emmi i Vårgårda där jag och han ska bo i två veckor. Det ska bli väldigt roligt och jag är jättetaggad.

42485220-BED1-4579-ACEF-A97FA50C4084

9B <3

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>