Söndag den tjugofjärde september

Lillen har lasttränats idag för första gången i sitt liv, utöver att han åkte hit då. Och såklart går det jättebra, ingen tvekan någon gång, tränade lite på att han skulle skickas på och det klarade han ju galant också. Jag är så så stolt över honom han är en sådan cool individ och vad man än gör med honom gör han det med klass. Detta kommer bli så bra och jag är väldigt förväntansfull för framtiden. Allt rullar på nu, Reine är top notch, Olympia är back on track och Leo brilljerar, men jag vet att det är en tung grej som måste hända snart och det känns helt overkligt..

Måndag imorgon, ny vecka. Imorgon ska hästarna tränas på banan med bommar. På tisdag ska iaf Reine och Olympia ridas ut, lillen vet jag inte än. Onsdag är jag ledig och hästarna ska tränas trots att det är deras vilodag, men det gör inte så mycket känner jag.

På mån-ons nästa vecka ska vi faktiskt på kryssning och jag är jättetaggad på frukosten, mums. Vi åker båten till Finland där vi ska spendera en dag för att sedan åka tillbaka till Sverige igen. Förra året var det Cypern och iår Finland men det funkar det med, det enda som saknas är det klarblåa vattnet, solen och brännan. Men det ska bli skönt att komma bort lite dock är jag rädd för att båten ska sjunka hehe.

IMG_3817

 

Det var lite sol på eftermiddagen idag. Så en fin solnedgång blev det, en söndag som denna.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>