tok-reine

Reine vilade i onsdags och det märktes igår.. haha vad mycket energi han hade, tittade på allt och ville springa jätte jätte fort. Men det som är så skönt med honom är att jag inte ens behöver ta i tyglarna även när han har sina värsta dagar. Om jag vill stanna upp honom så räcker det att jag säger nej. Oftast går han i den gångarten som jag vill att han ska gå i även om han går väldigt fort men jag har insett att det inte finns så mycket att göra åt saken mer än att hoppas att han är bättre dagen efter.

Leo jobbades från marken igår och jandi reds ut en lugn runda. Olympia har stått inne inatt för hon var ganska halt på höger fram och jag misstänker att det är en hovböld. Olympia känner att det är lika bra att dra på sig allt på en gång, typ.

Idag ska vi ut och äta och jag måste hitta något att ha på mig, köpte lite nya kläder nyss så det får väl bli något utav det. Funderar på att ha en roströd tight långärmad tröja och ett par midjehöga och lite vida ljusa jeans eller mina kostymbyxor och typ kanske locka håret, annars får det bara vara uppsatt eller nått.

74CBAE62-5EF8-4861-AC7E-D1CFE6AB09A9

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>