Två veckor kvar

I helgen har vi haft besök utav en vän till mamma, hennes man och dotter och lilla son som var hur söt som helst. Det var jätteroligt att träffa henne igen efter några år. Vi red också då hennes dotter precis har börjat på ridning och kärat ner sig i hästarna. Jag red Reine lite först och sen dick de andra rida och jag fick verkligen fantastiska recensioner på honom om man kan säga så. Han är så himla fin att rida nu, galoppen har blivit så stabil och han bär sig väldigt bra själv nu. Helt magiskt att sitta på honom.

Idag fick han ridas ut och galoppera på ängarna vilket han tyckte var superkul, såklart 😉 Jandi gick jag med på ridbanan och Leo vilade. Imorgon kommer en kompis och ska rida Reine och hjälpa mig i stallet.

I skolan händer i princip ingenting, vi lämnade iväg datorerna idag och på onsdag är vi lediga. På fredag ska vi på klassresa till göteborg och sova på hotell och massa mer, ska bli svinkul. Sen är det bara sista veckan kvar med middag, spex, brännboll och skolavslutningen är på fredagen. Sen tar ett långt och förhoppningsvis bra sommarlov sin början.

IMG_1775

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>