vad ska jag gå för linje?

Idag har hästarna vilat och jag har haft utvecklingssamtal strax efter skolan slutade, tycker egentligen inte de ger så mycket men men. Torsdagar är verkligen den dagen som är lugnast i skolan men den kan också vara drygast. Varannan vecka har vi hål i 3,5 h (det hade vi dag) och varannan har vi hemkunskap. Jag och två kompisar gick iallafall och käkade pizza till lunch istället. Sen hoppas jag att jag tränade bort kalorierna eftersom jag och några anda från min klass har gym som elevens val. Anyway, imorgon har jag 6 lektioner, alltså ganska normalt, sen hjälper en kompis mig i stallet på eftermiddagen. Tacksamt.

Gymnasiet då? Jag går ju i nian och jag tycker att det mest aktuella ämnet att prata om har varit/är gymnasievalet och vilken linje man ska gå. Kan inte ens räkna alla gånger jag har fått den frågan. Innan har jag bara stressat sönder och inte haft en aning om vad jag ska gå. Häst var helt uteslutet från början och jag har inga andra intressen sådär som jag skulle vilja jobba med. Men i höstas var jag och min familj och hälsade på en friskola i Borås som vi bara hälsade på av en slump faktiskt. Visste ingenting om skolan. Men det var den härligaste skolan jag varit på, så bra energi, positiva människor, lärare som inte slutar, elever som inte vill gå hem och alla känner alla. Så då kände jag bara att Här vill jag gå. Skolan ligger i Borås, 7 mil härifrån, men det är nog den enda nackdelen tror jag jag kommer tycka. Att gå i Ulricehamn som ligger närmare var ändå inget alternativ.

Anyway jag ska gå en linje som heter Bygg och administration – husbyggnad. Alltså kommer jag utbildas till snickare. Jag har endast gått på magkänslan och eftersom min mage gör så att jag kan äta så bör jag lita på den.

IMG_1467

Ge mig sommar – typ NU.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>