Välkommen hit

Mitt namn är Alicia Norman och jag är 15 år och börjar alltså nian till hösten. På mammas gård har vi 6 hästar. Dom har det jättebra, vi ger dom allt. Stooor hage, ute dygnet runt, flock, kärlek varje dag och gräs i mängder (sommartid) hihi :) Jag älskar att ha mycket att göra, det driver mig och det bästa är om  man har världens produktivaste dag right? Om jag vill lyckas med någonting riktigt mycket finns det inget annat än att jag ska lyckas med det, inte ofta jag ger upp. Det är därför hästsporten är det jag brinner för, jag skulle kunna slita dag som natt för de där djuren, mina hästar är allt.

Utöver hästarna brukar jag ibland umgås med mina fantastiska vänner såklart <3 Jag brukar vara ute o springa oftast minst en gång/vecka men det går i perioder, vissa perioder springer jag en hel del och vissa inte alls och sen är mina resterande intressen mat och sömn heh.

Jag skapar denna bloggen mestadels i avsikt för att kunna ha den som en dagbok för mig själv och kunna se tillbaka på det jag skriver nu om några år och för att det verkar lite kul men jag får se om jag uppdaterar mycket eller lite eller inte alls haha.

<33

profil

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>