Varmt varmt varmt

Igår var det en intensiv dag på skara sommarland, vattenparken var ganska rolig men åkattraktionerna var ganska tråkiga. När vi kom hem var klockan 6 och då lagade vi tacos, gott. Sen gick jag och min systers två barn och fixade i stallet och med Olympia. När vi gick med Olympia på tillbakavägen var det en ko som hade rymt men med hjälp av de som bodde vid korna fick vi in den u hagen igen, spänning i vardagen hahahha. Sen slocknade jag redan halv 12 på kvällen, helt slut var jag heh.

Sen så har vi (jag och min systerdotter) fixat stallet på morgonen, gick en sväng med Reine o Lillen. Sen Olympia. Vi var klara halv 11. Sen var dom tvungna att åka då de ska till Marstrand och campa där. Jag och pappa har åker nu från Falköping efter att ha handlat mat. Tror jag vill sola när jag kommer hem men har inget plannerat.

Idag är det verkligen sommar ute, jätteskönt!!IMG_2221Vi vann stjärnvinst, första gången i mitt liv hahaIMG_2230

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>